Over Caroline van Expoza

Beursgenieter

Caroline Schelpe is gepassioneerd door beurzen. Haar liefde voor de beurs ontstond toen ze als medewerker van de commerciële binnendienst voor het eerst mee mocht naar een houtbewerkingsbeurs in Nederlands. In de jaren daarna nam ze aan tientallen beurzen deel en verzorgde ze vaak de voorbereiding van begin tot eind. Later werd ze internationaal accountmanager voor een standenbouwer, waar ze de nood aan extra ondersteuning bij beursdeelnames in bedrijven aanvoelde.

Die behoefte ligt aan de basis van Expoza, jouw partner voor beursbegeleiding van A tot Z. Caroline Schelpe biedt met Expoza een antwoord op alle beursgerelateerde vragen die een exposant maar hebben kan! Haar missie is duidelijk: mensen meer plezier leren beleven aan een beursdeelname en zo betere resultaten boeken. Want wat je graag doet, doe je beter!

Caroline Schelpe - Expoza

Mijn passie voor beurzen

“Ik heb een aparte liefde voor beurzen. Al jaren hou ik van de bijzondere sfeer die er hangt. Ik geniet van de gestructureerde chaos tijdens de voorbereiding en van de spanning die in de lucht hangt voor de deuren opgaan. Ik word gelukkig van de gezellige drukte overdag die de uren doen voorbij vliegen en kom tot rust van het vermoeide maar voldane gevoel als de beurs ’s avonds de deuren weer sluit. Zelfs de pijnlijke voeten en rug op het einde van de dag neem ik er met plezier bij. En dan, na de beurs, stijgt de spanning opnieuw wanneer de gelegde contacten opgevolgd moeten worden. En alweer uitkijken naar een nieuwe beursdeelname …

Maar! Ken jij ze ook? Die ongeïnteresseerde hostess die onderuitgezakt op een stoel naar haar smartphone zit te staren? De salesmedewerker die zich verstopt achter zijn laptop aan een tafel op de stand, druk aan het werk? Of erger nog, de lege standen, waar helemaal niemand staat? Of de bedrijven die een slechte beurs hadden, terwijl de buren het net een topeditie vonden? Dat vind ik vreselijk jammer en wil ik graag de wereld uit helpen.

Ik wil elke exposant, elke bezoeker en elke beursorganisator de beurs laten beleven zoals ik ze beleef. Ik wil dat elke exposant met een tevreden gevoel naar huis gaat en meteen begint uit te kijken naar de volgende deelname. Mensen ervan bewustmaken dat ‘op de beurs staan’ veel meer is dan gewoon een paar dagen op een stand te staan. Met mijn kennis over en passie voor beurzen en events wil ik fantastische beursbelevingen realiseren. Dat kan door jou advies te geven en te ondersteunen, al dan niet in de vorm van gepersonaliseerde workshops, maar even goed door de volledige praktische voorbereiding van je over te nemen.”

Onze klanten

xinnix

Haal méér uit jouw volgende beursdeelname

Jouw beursdeelname kan meer resultaat opleveren dan je denkt!
Hoe? Dat lees je in mijn gratis E-book. Het enige dat je hoeft te doen is jouw naam en mailadres hieronder in te vullen. Klinkt goed, al zeg ik het zelf!
    Cover e-book Expoza

    Graag even kennismaken?

    Zelf pas écht met de beurs bezig zijn wanneer je op de stand staat... Klinkt goed? Neem gerust contact met mij op voor vragen of een vrijblijvende kennismaking.