top of page

Over

Hoi! 

Ik ben Caroline, aangename kennismaking!

Ik heb een aparte liefde voor beurzen.

 

Al jaren hou ik van de bijzondere sfeer die er hangt. Ik geniet van de gestructureerde chaos tijdens de voorbereiding en van de spanning die in de lucht hangt voor de deuren opgaan. Ik word gelukkig van de gezellige drukte overdag die de uren doen voorbij vliegen en kom tot rust van het vermoeide maar voldane gevoel als de beurs ’s avonds de deuren weer sluit. Zelfs de pijnlijke voeten en rug op het einde van de dag neem ik er met plezier bij. En dan, na de beurs, stijgt de spanning opnieuw wanneer de gelegde contacten opgevolgd moeten worden. Uitkijken naar een nieuwe beursdeelname …

Maar! Ken jij ze ook? Die ongeïnteresseerde hostess die onderuitgezakt op een stoel naar haar smartphone zit te staren? De salesmedewerker die zich verstopt achter zijn laptop aan een tafel op de stand, druk aan het werk? Of erger nog, de lege standen, waar helemaal niemand staat? Of de bedrijven die een slechte beurs hadden, terwijl de buren het net een topeditie vonden? Dat vind ik vreselijk jammer en wil ik graag de wereld uit helpen.

Ik wil elke exposant, elke bezoeker en elke beursorganisator de beurs laten beleven zoals ik ze beleef. Ik wil dat elke exposant met een tevreden gevoel naar huis gaat en meteen begint uit te kijken naar de volgende deelname. Mensen ervan bewustmaken dat ‘op de beurs staan’ veel meer is dan gewoon een paar dagen op een stand te staan. Met mijn kennis over en passie voor beurzen en events wil ik fantastische beursbelevingen realiseren.

 

Ik doe dit samen met jou door jou en jouw team te trainen voor meer en vlottere gesprekken tijdens de beurs. En door samen met jou een concreet actieplan op te stellen waarmee je aan de slag kan voor, tijdens én na de beurs.

Gaan we samen aan de slag?

Caroline, beursgenieter

  • LinkedIn
Foto Caro Site_edited.png
Begin vandaag nog

Laat me je helpen om het succes van jouw beursdeelnames te vergroten. Neem vandaag nog contact met mij op om een strategische in-company standtraining te plannen en geef je team de tools die ze nodig hebben om te excelleren op de beursvloer.

bottom of page