caroline-expoza-slider

Meer klanten halen uit jouw volgende beursdeelname?

Gerichte beurstraining en beursbegeleiding voor jouw medewerkers

Ontdek hoe dit kan

Wat doet Expoza?

Neemt jouw bedrijf voor het eerst deel aan een beurs? Of doe je wel vaker beurzen, maar kunnen de resultaten beter volgens jou? Ik help jou en jouw medewerkers met gerichte beurstraining, voorbereiding en begeleiding.
Beursbegeleiding

Expoza denkt met je mee. Aan de hand van een brainstormsessie help ik met je planning, budgettering, doelstellingen en marketingstrategie.

Het resultaat is een concreet actieplan waarmee je zelf aan de slag kunt. Heb je zelf geen tijd om de logistieke voorbereiding op jou te nemen? Expoza neemt het graag van je over zodat jij je kan focussen op de eigenlijke beursdeelname!

Workshops

Enkele keren per jaar organiseert Expoza open workshops, toegankelijk voor iedereen die een B2B-beursdeelname op de agenda heeft staan.

We besteden aandacht aan het voor, tijdens en na-traject van de hele beursbeleving. Zo stoomt Expoza jou en jouw team klaar voor een succesvolle beurs.

Wie is Expoza?

Ik ben Caroline Schelpe, de drijvende kracht achter Expoza met jarenlange ervaring inzake voorbereidingen van beurzen, zowel op commercieel als organisatorisch vlak.

Mijn missie? Jouw bedrijf gericht helpen om maximaal rendement te halen uit jouw investeringen in een beursdeelname.

Meer over Expoza

Interesse om samen te werken? Contacteer mij gerust

Jouw geslaagde beursvoorbereiding begint met een vrijblijvende kennismaking. We leggen zo snel mogelijk een afspraak vast.

Haal meer uit een beursdeelname.

Hoe maakt Expoza het verschil?

 • 1
  Meer dan 15 jaar ervaring

  Met onze eigen jarenlange ervaring in beursdeelnames en de interne voorbereiding is Expoza jouw ideale partner om jouw beursdeelname naar een hoger niveau te tillen.

 • 2
  Vast aanspreekpunt

  Expoza hecht veel belang aan een open en duidelijke communicatie. Bij aanvang van de samenwerking krijg je één vast aanspreekpunt die van A tot Z op de hoogte is van jouw beursplannen.

 • 3
  Naadloze opvolging

  Met Expoza geniet je van een volledige opvolging van jouw beursdeelname. Niets is ons teveel om van jouw beursdeelname een succes te maken!

Wat zeggen de klanten?

De voorbije jaren deden al heel wat ondernemingen een beroep op Expoza om hun beurs optimaal voor te bereiden. Hier vind je enkele verhalen.

Blog

Als beursgenieter bezoek ik tal van beurzen en ondersteunt ik heel wat exposanten en beursorganisatoren. Mijn inzichten en ervaringen uit de beurswereld deel ik graag in deze blog.
Bekijk meer artikels

Google maps requires a valid API key in order to work.
You can add it in Dashboard > Ekko > Theme Options > Global Options. Generate a new API key from https://developers.google.com/maps

Contacteer Expoza

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Ik help je graag verder.

  Haal méér uit jouw volgende beursdeelname

  Jouw beursdeelname kan meer resultaat opleveren dan je denkt!
  Hoe? Dat lees je in mijn gratis E-book. Het enige dat je hoeft te doen is jouw naam en mailadres hieronder in te vullen. Klinkt goed, al zeg ik het zelf!
   Cover e-book Expoza